27 Haziran 2010 Pazar

Classic Vespa Lovers Blog Açıldı !


Merhaba;
Bugün itibariyle Classic Vespa Lovers Blog'umu hayata geçiriyorum. Bu blog'un tek amacı benim gibi klasik motorsiklet tutkunlarını ama özellikle klasik Vespa sevenleri bir araya getirmek.

4 yorum:

  1. Açtığınız blog için teşekkür ederim, ellerinize sağlık.

    1993 yılından bu yana motosiklet kullanmaktayım ancak 4 yıl önce Vespa ile tanışınca, Vespa'yı daha genç yaşlarımda fark etmediğime çok üzüldüm.

    Şimdi evimin salonunda 93 model Kırmızı PX200E, hoby atölyemin tezgahında ise 77 model P200E ile en kıymetli zamanlarımı paylaşmaktayım.

    Vespa'yı kullanmak kadar, onu yenilemek, kenara atılmış olanını diriltmek, altından akıp gitmiş asfaltla birlikte biriken anılara yenilerini eklemek çok hoş.

    Restorasyon yaparken yaşadıklarımı;

    www.ortac.net

    adresindeki siteme eklemekteyim.

    Bununla birlikte babanızla yapmış olduğunuz o nefis İtalya macerası yüzünden uykularım kaçmakta, karnıma ağrılar girmekte. Geceleri salonda duran Kırmızı Vespa'mın üzerine çadırımı, uyku tulumumu, kamp malzemelerimi yerleştirip haritaya bakıyorum. Ne olacak bu halim demiyorum, bana olanlar oldu zaten :)

    Bu güzel blog sayfasını açtığınız için tekrar teşekkür eder, yaşanacak anıları ve hikayeleri buradan paylaşmak için sabırsızlanıyorum.

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. öncelıkle merhabalar sıze ulasmak ıstıyorum ama nasıl ulasabılırım :(

    YanıtlaSil
  3. Selamlar fikrinize ihtiyacım var, alpsahinoglu@gmail.com irtibat kurarsanız sevinirim

    YanıtlaSil